Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Ορατός ο κίνδυνος «λουκέτου» στις εμπορευματικές μεταφορές»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκκληση του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών στον Α. Τσίπρα.

Την λήψη μέτρων με στόχο την όσο το δυνατόν εύρυθμη τροφοδοσία της αγοράς και την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας, ζητά με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους συναρμόδιους υπουργούς, το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην επιστολή ο πρόεδρος του ΠΣΧΕΜ Πέτρος Σκουλικίδης, ο κλάδος των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ., «με ορατό τον κίνδυνο «λουκέτου» στις εμπορευματικές μεταφορές», ζητά να δοθεί εντολή στα πρατήρια που ανήκουν στα ΕΛΠΕ και στην MOTOROIL να εφοδιάζουν τα φορτηγά Δ.Χ. με πετρέλαιο, με την εγγύηση του κράτους, να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση των φορτηγών δημόσιας χρήσης από τους σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων και να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος στα πλοία, με την εγγύηση του κράτους.

«Εάν η Κυβέρνηση, δεν υλοποιήσει τα ανωτέρω, θα σταματήσουν οι μεταφορές και η τροφοδοσία όλων των πρώτων υλών και προϊόντων (από αγροτικά και νοσοκομειακά μέχρι και είδη πρώτης ανάγκης), με αρνητικές συνέπειες, τόσο στη χερσαία χώρα, όσο και στις νησιωτικές περιοχές, απειλώντας μεταξύ άλλων και τον τουρισμό» επισημαίνεται στην επιστολή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.