Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Θύμα απαγωγής σώθηκε φωνάζοντας «Μέσι»!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του Σαντιάγο Λόπες Μενέντες θα μπορούσε να γίνει βιβλίο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 28χρονος γεωπόνος από την Αργεντινή, η ζωή του σώθηκε χάρη στο Λιονέλ Μέσι!

Ο Μενέντες καλλιεργεί σόγια και καλαμπόκι κοντά στην περιοχή Κονταγκόρα της Νιγηρίας, ωστόσο η ζωή του πήρε δραματική εξέλιξη όταν απήχθη την προηγούμενη εβδομάδα, από απαγωγείς που δεν μιλούσαν αγγλικά και νόμιζαν ότι είναι από τη Βόρειο Αμερική.

Μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη, για να μπορέσει να κατευνάσει το θυμό και τη βίαια συμπεριφορά τους, αλλά και για να τους εξηγήσει την καταγωγή του, ξέσπασε σε κραυγές φωνάζοντας: «Μέσι, Μέσι, Μέσι»!

Θύμα απαγωγής σώθηκε φωνάζοντας «Μέσι»!

Οι απαγωγείς ήξεραν το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ κι έτσι κατάλαβαν πως ο όμηρός τους ήταν Αργεντινός. Αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξαν στάση απέναντί του.

Ύστερα, λοιπόν, από τρεις μέρες αιχμαλωσίας, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αφού η εταιρία για την οποία εργάζεται ο Μενέντες πλήρωσε τα λύτρα στους απαγωγείς. Ο αδερφός του θύματος, μιλώντας στην «Clarin» μετέφερε τα λόγια του αδερφού του τα οποία είναι: «Να τους πεις ότι είμαι ευγνώμων στο Μέσι. Το όνομά του είναι αυτό που με έσωσε»!


Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.