Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο Σερραίος “εξολοθρευτής” φιδιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιμετωπίζει τα ερπετά με σκουπόξυλο και τσεκούρι - Δείτε το βίντεο που σαρώνει στο ίντερνετ.
Με όπλα ένα σκουπόξυλο και ένα τσεκούρι, ένας Σερραίος μάχεται κυριολεκτικά με φίδια που είχαν την «ατυχία» να βρεθούν στην αυλή του σπιτιού του!

Η μάχη του Σερραίου με τα φίδια απαθανατίστηκε σε ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΕΠΙΛΟΓΕΣ στις Σέρρες και έγινε viral στο διαδίκτυο, μέσα σε λίγες ώρες, με το κοινό να μιλά για το Σερραίο «φιδοκτόνο», προσθέτοντας τη φράση «Φίδι καλό μόνο νεκρό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, η κατάσταση δίπλα από τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα των Σερρών έχει φτάσει στο απροχώρητο, με μικρά και μεγάλα φίδια να φτάνουν στις αυλές παρακείμενων κατοικιών.

Δείτε το βίντεο που σαρώνει στο ελληνικό διαδίκτυο…



--------------

Ο Σερραίος “εξολοθρευτής” φιδιών έγινε… διεθνής


Ένα νέο βίντεο έχει κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον γνωστό, πλέον, Σερραίο «εξολοθρευτή» των φιδιών, Ευτύχη Σαρόγλου, οποίος περιγράφει μπροστά στην κάμερα πως απέτρεψε επίθεση φιδιού ανήμερα του Πάσχα σε άπταιστα… αγγλικά.

Ο Έλληνας «Κροκοδειλάκιας», φορώντας γυαλιά και κυνηγετικό καπέλο, εξιστορεί στα αγγλικά πως απέτρεψε την επίθεση ενός φιδιού, ο ίδιος αναφέρει ότι είναι οχιά, σε ένα μικρό κοριτσάκι ανήμερα του Πάσχα, ενώ αντί για μπαλτά, εκείνη τη φορά σκότωσε το φίδι το Ροτβάιλερ του.

Δείτε το βίντεο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.