Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε χώρο της Κρεαταγοράς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα ανακοινώνονται κάθε μήνα οι ανάγκες σε φρούτα, λαχανικά και κρέας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», τους τελευταίους μήνες, βρίσκεται στο χώρο της Κρεαταγοράς, στο κατάστημα 33 που παραχωρήθηκε στον οργανισμό από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και την πολιτεία, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Το «Χαμόγελο» φιλοδοξεί να ενώσει δυνάμεις με όλους τους εμπόρους φρούτων, οπωρολαχανικών και κρέατος, ώστε καθένας, σε όποιο βαθμό μπορεί, να συμβάλλει στον αγώνα που δίνει καθημερινά για να καλύψει τη διατροφή εκατοντάδων παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του νέου χώρου, αρκετοί ήταν οι έμποροι που προσφέρουν τα προϊόντα τους για τα παιδιά που φροντίζει ο οργανισμός.

Όμως, για την καλύτερη συνεργασία θα αναρτώνται κάθε τέλος του μηνός στο site του ΟΚΑΑ οι μηνιαίες ανάγκες του οργανισμού για όποιον έμπορο ενδιαφέρεται να ενημερώνεται και να συμμετέχει όσο μπορεί στην κάλυψή τους.
Για τις προσφορές ή για οποιαδήποτε άλλη συνεργασία επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του Χαμόγελου στο χώρο μας, Ανδρέα Καλλιάνο:

Το Χαμόγελο του Παιδιού, Κρεαταγορά, Κ-33, Τηλέφωνο: 210 4839882 Fax: 210 3843038 Email: renti@hamogelo.gr

Σημειώνεται ότι τα είδη που συγκεντρώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, καλύπτουν με προτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του και σε περίπτωση που υπάρχει πλεόνασμα διατίθεται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί ο Οργανισμός στο Ίλιον, τη Νέα Μάκρη και το Μαρούσι, μέσα από τα οποία ενισχύονται εκατοντάδες οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης κάθε μήνα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.