Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αποκεφάλισε 5χρονο αγόρι για να το προσφέρει σε θεό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Ινδός λιντσαρίστηκε από το πλήθος.

Ένας άνδρας που κατηγορήθηκε ότι επιδιδόταν σε τελετές μαύρης μαγείας λιντσαρίστηκε από το πλήθος καθώς θεωρήθηκε ύποπτος ότι αποκεφάλισε ένα αγοράκι σε ένα χωριό της βορειοανατολικής Ινδίας, γνωστοποίησε η αστυνομία και η οικογένεια του παιδιού.

Ο Νάνου Μίρντχα παρέσυρε τον 5χρονο Σανατάν Μπαγκά τον οποίο στη συνέχεια δολοφόνησε για να τον προσφέρει στην ινδουϊστική θεότητα Κάλι σε έναν αυτοσχέδιο βωμό, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού.

«Ο μάγος Νάνου Μίρντχα παρέσυρε τον Σανατάν προσφέροντάς του σοκολάτες. Τον οδήγησε σε ένα ναό όπου τον θυσίασε μπροστά από έναν βωμό» δήλωσε ο πατέρας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο κρατίδιο Άσαμ.

Το σώμα του αγοριού εντοπίστηκε χθες το βράδυ σε μια λίμνη αίματος. Οι κάτοικοι του χωριού επιτέθηκαν εναντίον του Νάνου Μίρντχα και τον σκότωσαν, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της επαρχίας Σονιτπούρ.

«Διεξαγάγουμε έρευνα προκειμένου να κατανοήσουμε εάν επρόκειτο για μία ξεκάθαρη υπόθεση άσκησης αποκρυφιστικής πρακτικής ή εάν επρόκειτο για μία προσωπική αντιπαλότητα που οδήγησε στο έγκλημα» δήλωσε ο Σαζουκτά Παρασάρ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.