Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Καζάνι που βράζει το Φέργκιουσον με δύο αστυνομικούς τραυματίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών.

Εκτός ελέγχου τείνει να φύγει εκ νέου η κατάσταση στο Φέργκιουσον του Μιζούρι, μετά τον τραυματισμό δύο αστυνομικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι Αρχές είναι σε επιφυλακή για τυχόν νέες κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας του Σεντ Λούις ανακοίνωσε ότι οι δύο αστυνομικοί της που επλήγησαν από πυρά κατά τη συγκέντρωση έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Φέργκιουσον τραυματίσθηκαν ο ένας στο πρόσωπο και ο δεύτερος στον ώμο.

Το περιστατικό έρχεται λίγο μετά την παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας του Φέργκιουσον, Τόμας Τζάκσον, μετά την έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η έκθεση ήταν ιδιαίτερα επικριτική σχετικά με τις πρακτικές που ακολούθησαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης στο περιστατικό της δολοφονίας του άοπλου Μάικλ Μπράουν από λευκό αστυνομικό.

Η παραίτηση του Τζάκσον ακολουθεί αυτή του Τζον Σο, διαχειριστή του διοικητικού συμβουλίου του Φέργκιουσον και του δικαστή Ρόναλντ Μπροκμάγιερ. Τρεις ακόμα υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος και του επαρχιακού δικαστηρίου παραιτήθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.