Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τριαντάχρονος παρακολουθούσε ποιοι ενοχλούσαν το Βαγγέλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Αστυνομικός» είχε γίνει το μάτι της διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Ένας 30χρονος «αστυνομικός» είχε γίνει το Μάρτιο του 2014, μετά τα επεισόδια bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το… μάτι της διεύθυνσης για τον 20χρονο σπουδαστή, μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Ο 30χρονος, που κατάγεται από αγροτική περιοχή της Νότιας Ελλάδας, διέκοψε στο τελευταίο έτος τις σπουδές του στη Σχολή Αστυνομίας και αποφάσισε να γίνει τυροκόμος, για να ασχοληθεί με τη μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειάς του και έμενε από τότε στο απέναντι δωμάτιο από αυτό του Βαγγέλη. 


Τριαντάχρονος παρακολουθούσε ποιοι ενοχλούσαν το Βαγγέλη

Η διεύθυνση της Σχολής αποφάσισε να αλλάξει δωμάτιο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, όταν έπεσαν στην αντίληψή της κάποια περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς από την ομάδα των κρητικών σπουδαστών. Ο «αστυνομικός» επιφορτίστηκε να παρακολουθεί αν ο Βαγγέλης δέχεται περίεργες επισκέψεις και ενοχλήσεις από άλλους σπουδαστές.

Ο 30χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους φέρεται να μη διαπίστωσε κάτι περίεργο και ουδέποτε ανέφερε κάτι σχετικό στη διεύθυνση. Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις σπουδαστών ο Βαγγέλης περιγράφεται ως ένα παιδί πολύ κλειστό, εσωστρεφές, ενώ τη σημαδιακή Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη του, είχε πάρει τους βαθμούς του και εμφανιζόταν πολύ στενοχωρημένος, παρά το γεγονός ότι αυτοί δεν ήταν χαμηλοί.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο ίχνος του σπουδαστή. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν χθες να γίνει νέα έρευνα με σόναρ στο βυθό της λίμνης Παμβώτιδας, ενώ σε περιορισμένη έκταση γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή έψαξαν αστυνομικοί και δυνάμεις των ΕΚΑΜ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.