Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

"Πραγματικότητα το όνειρο του Αλέξανδρου"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το όνειρο του Αλέξανδρου, ενός παιδιού που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, θα κάνει πραγματικότητα ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Κώστας Καραπαπάς.

Στην εκπομπή του Alpha "Πάμε Πακέτο" φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος, ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και που έχει ως όνειρο να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά στη ζωή του.

Με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού, γνωρίζοντας και από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, τον Κώστα Μήτρογλου.

"Μου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τρ. ο οποίος μου μίλησε για το θέμα της εκπομπής "Πάμε πακέτο" και για ένα παιδί που συγκίνησε όλο τον κόσμο και είπε στην εκπομπή ότι ονειρεύεται ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη για να δει τον Ολυμπιακό μας.

Εκτός από τον Βασίλη μου έχουν στείλει πολλοί άλλοι, αδέρφια μας, μήνυμα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ήδη έχουμε επικοινωνήσει με την εκπομπή και προφανώς θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού! Και ο Αλέξανδρος θα γνωρίσει και τον αγαπημένο του Κώστα Μήτρογλου", αποκάλυψε ο Κώστας Καραπαπάς.


Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.