Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Γυναίκα μηνύει τον… εαυτό της για το θάνατο του άντρα της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Bagley εναντίον Bagley!

Η Barbara Bagley, έλαβε την άδεια να μηνύσει τον ίδιο της τον εαυτό για αμέλεια σε αυτοκινητιστικό, που στοίχοισε τη ζωή του συζύγου της.

Η 55χρονη ισχυρίζεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αγαπημένου της. Έτσι, η Barbara Bagley η αμελείς οδηγός βρίσκεται αντιμέτωπη με αγωγή από την Barbara Bagley, τη χήρα και εκπρόσωπο της περιουσίας του συζύγου της. Η άδεια για κάτι τόσο αφύσικο στα δικαστικά χρονικά, δόθηκε από δικαστήριο της Γιούτα.

Ως χήρα, η Bagley διεκδικεί αποζημίωση για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και κηδείας, αλλά και για την οδύνη που υπέστη από την απώλεια του συζύγου της, Bradley Vom Baur. Σύμφωνα με το δικαστήριο, η γυναίκα πρέπει να βρει αποδείξεις κατά του εαυτού της, που να πιστοποιούν ότι επέδειξε αμέλεια.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει δικηγόρος, αναγκάστηκε να μηνήσει τον εαυτό της προκειμένου να λάβει χρήματα από την ασφάλεια. «Η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό, λέγοντας ότι πρόκειται για απάτη», λέει ο Reid Tateoka συμπληρώνοντας «θα πλήρωνε για το αυτοκίνητο, αλλά όχι για τον σύζυγο. Αντιμετωπίζει να πληρώσει τα έξοδα κηδείας, τα νοσήλια και τους πιστωτές».

Η Barbara Bagley και ο αποθανών σύζυγός της (αριστερά)

 



Πηγή: 
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.