Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Πλούσιο το καρναβαλικό πρόγραμμα στην Καρδίτσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή.

Εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, πολλή μουσική, τραγούδια, χορό και, φυσικά, το κάψιμο του Καρνάβαλου περιλαμβάνει το μενού των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο δήμος Καρδίτσας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή της Αποκριάς στη Δημοτική Αγορά -λόγω και των καιρικών συνθηκών- ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί αποκριάτικο πάρτι του Δημοτικού Χορευτικού «Μαίρη Ιωαννίδου», στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Το Σάββατο, το ξέφρενο πάρτι των καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα συνοδεύεται από πολύ χορό και ζεστή κανελάδα. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει, επίσης, επίδειξη χορών σε ρυθμούς αποκριάτικους και μουσική από την μπαντίνα του Μουσικού Σχολείου και το μαθητικό γκρουπ Local Alarm.

Την επομένη, το ραντεβού έχει οριστεί για τις 4 το απόγευμα, με τον εορταστικό τόνο να δίνει η Φιλαρμονική του δήμου, ενώ το Δημοτικό Χορευτικό «Μαίρη Ιωαννίδου» θα πλέκει το γαϊτανάκι και θα χορεύει παραδοσιακούς χορούς, ενώ μια ώρα αργότερα, ο «Ανακατωσούρας» θα μοιράζει γέλιο και δώρα στα παιδιά.

Για τις 7 το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί το κάψιμο του Καρνάβαλου, ενώ για την Καθαρά Δευτέρα διοργανώνονται κούλουμα στις κατά τόπους κοινότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.