Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Νηπιαγωγείο έκλεισε λόγω… ποντικιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκαν τρύπες στη σκεπή του σχολείου στο Σέσκλο.

Μικρά ποντίκια έκαναν την εμφάνισή τους στο 3ο Νηπιαγωγείο Σέσκλου, με αποτέλεσμα να κλείσει, με απόφαση δημάρχου, για να γίνουν εργασίες μυοκτονίας-απολύμανσης και συνεργείο να κλείσει τρύπες στη σκεπή απ’ όπου φαίνεται να εμφανίστηκαν.

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, το σχολείο παρέμεινε κλειστό την περασμένη Δευτέρα «ώστε να εκτελεστούν εργασίες μυοκτονίας-απεντόμωσης-απολύμανσης και καθαρισμού του σχολικού χώρου του 3ου Νηπιαγωγείου Αισωνίας-Σέσκλου για την ασφάλεια των μαθητών και την προστασία της δημόσιας υγείας», όπως αναφέρεται στην απόφαση.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η απόφαση λήφθηκε, λαμβάνοντας υπόψη, την ανάγκη άμεσης μυοκτονίας-απεντόμωσης-απολύμανσης και καθαρισμού του σχολικού χώρου, μετά από το υπ. Αριθμ 1-12/02/2015 έγγραφο της προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου για εκτεταμένη παρουσία τρωκτικών σε διαφορά σημεία του Νηπιαγωγείου, καθώς και το από 12/2/2015 έγγραφο της εταιρείας «ΕΝΤΟΜ» που αναφέρει ότι είναι αναγκαίο το κλείσιμο του σχολείου ώστε να πραγματοποιηθεί η άμεση μυοκτονία-απεντόμωση-απολύμανση και καθαρισμός του σχολείου.

Πάντως, οι γονείς δεν πήγαν τα παιδιά τους σχολείου την Τρίτη, ούτε και την Τετάρτη, διότι εντοπίστηκαν τρύπες στη σκεπή που έπρεπε να κλείσουν, όπως ανέφερε η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου Δέσποινα Κότογλου.

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου ενημέρωσε την εταιρία, και συνεργείο πήγε στο σχολείο και ολοκλήρωσε τις εργασίες, ώστε να μην εμφανιστούν ξανά τρωκτικά στο σχολείο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.