Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Παράταση υποβολής αιτήσεων για Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης.

Παρατείνονται μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας που πρόκειται να υλοποιήσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Κέντρο Μελέτης της Ιστορίας της Εκπαίδευσης και του Διδασκαλικού Επαγγέλματος –ΚΕΜΕΙΕΔΕ ΦΕΚ τβ’ αρ. φύλλου 378/18-02-2014).

Το Πρόγραμμα αυτό σκοπό έχει να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες των πτυχιούχων Πανεπιστημιακών Τμημάτων που επιθυμούν να εργαστούν στην Α ́/θμια Εκπαίδευση και Β/θμια Εκπαίδευση, των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων που εργάζονται ήδη στην Α ́/θμια Εκπαίδευση θέλουν να συμμετέχουν στο προσφερόμενο πρόγραμμα, καθώς και όσων επιθυμούν να αποκτήσουν το παρόν πιστοποιητικό, ανεξαρτήτως του χρόνου εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή του τίτλου σπουδών τους.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος είναι ετήσιας διάρκειας 440 ωρών οι οποίες θα κατανέμονται σε συνολικά 2 εξάμηνα φοίτησης και θα διεξάγεται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με μικτού τύπου εκπαίδευση (δια ζώσης και εξ αποστάσεως).

Το Πρόγραμμα θα οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού με τίτλο: «Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 3 περ. α΄ του Ν. 3848/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 36 παρ. 22 περ. α΄ του Ν. 4186/2013.

Να σημειώσουμε ότι χρήσιμη είναι η ενότητα ερωτήσεις - απαντήσεις για το πρόγραμμα απ’ όπου παραθέτουμε και τα ακόλουθα για την καταβολή των χρημάτων.

Το ποσό θα καταβληθεί ως ακολούθως:

560€ με την εγγραφή
550€ με την έναρξη του Προγράμματος.
550€ σε διάστημα τριών μηνών από την έναρξη του Προγράμματος

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο/-η είναι 1.660 ευρώ και καταβάλλετε σε τρεις δόσεις.

Όπως προειπώθηκε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας παρατείνεται έως τις 15 Φεβρουαρίου 2015.

Η έναρξη του προγράμματος τοποθετείται χρονικά στις 6 Μαρτίου 2015 και η ολοκλήρωση στις 27 Σεπτεμβρίου 2015

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.katartisi.org

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν στο email: info@katartisi.org ή στο τηλέφωνο: 28310- 77576

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Την οικονομική διαχείριση του Προγράμματος έχει ο Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας: 10:00-14:30Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.