Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Συμβάσεις - εξπρές για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διευθύνσεις αναζητούν προσωπικό για 20 μέρες.

Ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς με συμβάσεις – εξπρές αναζητούν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ειδικότητες που έχουν καταργηθεί ώστε να πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις μαθητών, οι οποίοι φοιτούσαν σε τομείς των ΕΠΑΛ , ΕΠΑΣ, που πλέον δεν υφίστανται και η φοίτησή τους είχε χαρακτηριστεί ανεπαρκής.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι Διευθύνσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εύρεση προσωπικού γιατί οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν να διακόψουν την ανεργία τους για μια σύμβαση διάρκειας 15-20 ημερών, που θα τους αποφέρει 100-200 ευρώ .

Μάλιστα στις συμβάσεις κάποιων Διευθύνσεων αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι ο δεύτερος των συµβαλλοµένων, ο ωρομίσθιος δηλαδή, αναλαµβάνει την υποχρέωση να παρουσιαστεί στο σχολείο που του ανατέθηκε η διδασκαλία µε ωριαία αντιµισθία και να µην παραιτηθεί για να προσληφθεί σε άλλη Περιφέρεια.

Οι ωρομίσθιοι μπορούν να διδάξουν μέχρι 8 ώρες την εβδομάδα και ο μισθός τους είναι τα 8/23 του αναπληρωτή ενώ αν έχουν λιγότερες ώρες διαμορφώνεται ανάλογα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.