Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Επιδοτούμενες θέσεις σε εμπορικές επιχειρήσεις μέσω ΟΑΕΔ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιοι μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον δήμο Αθηναίων και έχουν ανάγκες σε προσωπικό, καλούνται από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας να επωφεληθούν μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος ΟΑΕΔ «Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων» για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας-ΤΟΠΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες-ΤΟΠΕΚΟ».

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου, το εν λόγω πρόγραμμα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και το ποσό της επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις ανέρχεται σε 18 ευρώ την ημέρα για τους άνω των 25 ετών, σε 15 ευρώ την ημέρα για τους κάτω των 25 ετών και μέχρι 25 ημέρες ασφάλειας τον μήνα.

Η ΑΘΗΝΑΪΣ Α.Σ. στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες στον δήμο Αθηναίων» (ΤΟΠΕΚΟ), ολοκλήρωσε την κατάρτιση 80 ωφελούμενων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα σε θεματικές ενότητες του λιανικού εμπορίου και της τεχνολογίας και οι ωφελούμενοι απέκτησαν εφόδια για να εργασθούν παραγωγικά σε εμπορικές επιχειρήσεις.

Για την υπαγωγή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην ΑΘΗΝΑΪΣ Α.Σ., τηλέφωνο 2103221805.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.