Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Νέα μαρτυρία για τον αγνοούμενο φοιτητή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς έχουν περάσει 18 ημέρες από την εξαφάνιση του.

Δραματική τροπή στις πολυήμερες έρευνες δίνει η μαρτυρία γυναίκας, η οποία διαμένει λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Γαλακτοκομική Σχολή.



Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η γυναίκα, η οποία έχει ήδη δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, αναφέρει ότι γύρω στις 10 το βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου -ημέρα εξαφάνισης του Βαγγέλη- κάποιος νεαρός της χτύπησε επίμονα την πόρτα, ζητώντας βοήθεια. Η ίδια φοβήθηκε να ανοίξει καθώς δε γνώριζε τον νεαρό και δεν ήξερε τι συνέβαινε. Όταν πλέον βεβαιώθηκε ότι ο άγνωστος είχε αρχίσει να απομακρύνεται, άνοιξε την πόρτα. Υποστηρίζει ότι ο νεαρός έμοιαζε στον Βαγγέλη και θεωρεί ότι επρόκειτο για τον 20χρονο.

Η μαρτυρία αυτή που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική έγινε γνωστή με μεγάλη καθυστέρηση, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του νεαρού. Μετά και από την συγκεκριμένη μαρτυρία, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται για πολλοστή φορά προς τις εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής Κατσικά που εκτείνονται σε μία έκταση περίπου 80 στρεμμάτων και στην περιοχή της λίμνης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.