Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εξουδετέρωσαν τη νάρκη στην Αγία Πελαγία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σήμερα το πρωί, άνδρες του Λιμενικού Σώματος, πυροτεχνουργοί, άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού και δύτες βρέθηκαν στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας του Ηρακλείου προκειμένου να εξουδετερώσουν τη νάρκη, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που είχε γίνει αντιληπτή πριν από δύο μέρες όταν δύτες την ώρα της κατάδυσης βρέθηκαν μπροστά σε μία τεράστια μεταλλική μπάλα.

Βούτηξαν στα νερά, την εντόπισαν και παίρνοντας τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα προέβησαν στην ασφαλή εξουδετέρωσή της εντός της θάλασσας.

Παρόντες στην διαδικασία της εξουδετέρωσης ήταν ο πλωτάρχης του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Κουβίδης και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης.

«Ήρθε μία ομάδα ειδικών από το Πολεμικό Ναυτικό που εδρεύει στα Χανιά και με κατάλληλο εξοπλισμό βούτηξαν στην θάλασσα για να εξουδετερώσουν τη νάρκη», ανέφερε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Κουβίδης.

Από την πλευρά του ο κ. Μαμουλάκης δήλωσε: «Το Πολεμικό Ναυτικό έκανε σωστά τη δουλειά του και δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο. Τώρα η θάλασσα της Αγίας Πελαγίας είναι καθαρή».

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.