Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Νέα εφαρμογή για... VIP ταξιδιώτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για να έχετε πρόσβαση στις καλύτερες αίθουσες αναμονής αεροδρομίων.

Μια νέα εφαρμογή για smartphone, που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις VIP αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων σε όλον τον κόσμο, διατίθεται δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους χρήστες έξυπνων συσκευών, που ταξιδεύουν συχνά και η άνεση είναι η λέξη που τους χαρακτηρίζει!

Πολλά lounges προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έναντι κάποιας επιπλέον χρέωσης, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε κάνει κράτηση εκ των προτέρων.

Υπάρχουν πολλές αίθουσες αναμονής ανά τον κόσμο που μπορεί να αξιοποιήσει κανείς ένας ταξιδιώτης… αρκεί να γνωρίζει τις επιλογές του. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι ιθύνοντες που «κρύβονται» πίσω από την εφαρμογή LoungeBuddy.

Είτε λοιπόν αναζητάτε ένα άνετο και ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε πριν από την πτήση σας, ή ένα χώρο για να εργαστείτε τις ώρες που περιμένετε στο αεροδρόμιο, να απολαύσετε ένα νόστιμο φαγητό ή να κάνετε ένα ζεστό ντους μετά από μια πολύωρη πτήση… οι ιδιωτικές «οάσεις» των αεροδρομίων είναι πλέον στη διάθεσή σας.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση απ’ ευθείας μέσω της εφαρμογής LoungeBuddy μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε κριτικές, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι θα συναντήσετε.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε IOS και Android.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.