Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Μαμά συγγνώμη, πυροβόλησα τον Κόρμπιν»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου ενός μωρού 9 μηνών που πυροβολήθηκε από το 5χρονο αδελφάκι του, προκαλούν ανατριχίλα.

Η μητέρα των παιδιών, η 26χρονη Αλέξις λέει ότι και η ίδια είχε μεγαλώσει σε ένα σπίτι με όπλα και ήξερε ότι γι αυτό το λόγο πρέπει να είναι πάντα άδεια από σφαίρες.

Η ίδια στην απολογία της αφηγήθηκε όσα συνέβησαν την τραγική ημέρα στο σπίτι της στο Μιζούρι των ΗΠΑ.





«Μόλις είχα βάλει τον Κόρμπιν για ύπνο και είχα αφήσει τα άλλα παιδιά να βλέπουν παιδικά όταν άκουσα ένα παράξενο θόρυβο από το κάτω πάτωμα. “Συγγνώμη μαμά, πυροβόλησα τον Κόρμπιν”, μου είπε ο 5χρονος γιος μου» λέει η Αλέξις.

Λίγα λεπτά αργότερα, το μωρό ξεψύχησε.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του παππού τους, στο Μιζούρι. «Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και πώς βρέθηκε εκεί ένα γεμάτο όπλο» λέει η μητέρα. Το όπλο, έναν περίστροφο μάγκνουμ 22 χιλιοστών, ανήκει στον πατέρα της και παππού των παιδιών που προφανώς το ξέχασε γεμάτο.

Ο πατέρας της πήγαινε συχνά για κυνήγι και πάντα είχαν πολλά όπλα στο σπίτι, αλλά η Αλέξις υποστηρίζει ότι οι κανόνες ασφαλείας ήταν απαράβατοι.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς άφησε έτσι το όπλο» λέει.

Ο πατέρας της πάλι δεν θυμάται να άφησε το όπλο σε κοινή θέα και μάλιστα γεμάτο. Υποστηρίζει ότι εκείνος είχε το πιστόλι καλά φυλαγμένο και όχι στο δωμάτιο που βρίσκονταν τα παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.