Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Simon Beck: Ο καλλιτέχνης του χιονιού μιλά στο TEDx University of Nicosia

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Βρετανός διάσημος καλλιτέχνης Simon Beck, πρώην χαρτογράφος, με πάθος με το χιόνι πήγε στην Κύπρο, στο TEDx Unic, στις 15 Νοεμβρίου και εντυπωσίασε με τα μεγάλης κλίμακας γεωμετρικά σχέδια που δημιουργεί στο χιόνι.

Στη σκηνή του TEDx University of Nicosia ο Simon ως ομιλητής μας μιλά για την πιθανή αναπηρία που τον ώθησε στο χιόνι, το πάθος του για την τέχνη και για τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθεί πριν σχεδιάσει τα γιγάντια σχέδια.


Simon Beck: Ο καλλιτέχνης του χιονιού μιλά στο TEDx University of Nicosia

Ο Simon Beck περπατά από 2 ώρες μέχρι 2 μέρες στο χιόνι και δημιουργεί σχέδια/έργα τέχνης με τα ίχνη του έργα τα οποία έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από 6 γήπεδα ποδοσφαίρου. Ο Simon Beck έχει κάνει πάνω από 140 σχέδια στο απάτητο χιόνι και άμμο, χρησιμοποιώντας μόνο μια πυξίδα και χιονοπέδιλα. Η ειδικότητά του είναι τα μαθηματικά σχέδια, όπως χιονονιφάδες ή αστέρια, τα οποία πρώτα σχεδιάζει σε χαρτί.

Η εκδήλωση TEDx University of Nicosia πραγματοποιείται με θέμα LOOK DEEPER και κορυφώνει την παρουσία του TED στην Κύπρο με 17 και περισσότερους ομιλητές διεθνούς εμβέλειας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να καταστεί ο πυρήνας διάδοσης νέων ιδεών στην πρωτεύουσα.

Το TEDx Unic πραγματοποιείται με: Μεγάλο υποστηρικτή την FxPro, Telecommunications Partner την Primetel. Συνεργάτες: Xenos Travel, Green Olive Films, Landas Colour, eventpro, Altius boutique hotel, event-ape, mediazone. Οικοδεσπότης ο Ανδρέας Αραούζος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.