Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει να δίνει "μάχη" ο Μπιανκί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του πιλότου της Formula 1, Ζιλ Μπιανκί, αναφορικά με την πορεία της υγείας του μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στη Ιαπωνία τον περασμένο Οκτώβριο.



Η ανακοίνωση της οικογένειας:

"Μιας και φτάνουμε στην ολοκλήρωση μιας δύσκολης χρονιάς για την οικογένεια μας, θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε περαιτέρω για την ιατρική κατάσταση του Ζιλ, σύμφωνα με τη δέσμευση μας να δίνουμε πληροφορίες στους πολυάριθμους οπαδούς του.

Ήταν ένα σημαντικό και παρήγορο βήμα για εμάς το γεγονός πως καταφέραμε να μεταφέρουμε τον Ζιλ στη Γαλλία τον προηγούμενο μήνα, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του, έχοντας κοντά του την οικογένεια και τους φίλους του. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ζιλ και για εμάς.


Από εκείνη την ώρα ο Ζιλ έχει δεχθεί την καλύτερη δυνατή φροντίδα στην εντατική μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Νίκαιας και τώρα που βρίσκεται στο κέντρο αποθεραπείας του νοσοκομείου για αυτού του είδους τα τραύματα.

Η νευρολογική κατάσταση παραμένει δίχως αλλαγή. Δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει δίχως μηχανική υποστήριξη. Παρότι δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες να σας δώσουμε, μας παρηγορεί το γεγονός πως ο Ζιλ συνεχίζει να μάχεται, όπως γνωρίζαμε πως θα κάνει. Αυτό βοήθησε την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί να ξεκινήσει το προγραμματισμένο, αλλά επίπονο πρόγραμμα της αποθεραπείας.

Όσο σκεφτόμαστε τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε ξανά τη συγκινητική συμπαράσταση και αγάπη προς τον γιο μας. Είναι περίοδος δοκιμασίας για την οικογένεια μας, αλλά η γνώση πως έχει αγγίξει τις ζωές τόσων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μας έχει βοηθήσει.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε πληροφορίες όταν αρμόζει και την ειλικρινή εκτίμηση μας σε όποιον συνεχίζει να προσεύχεται για τον Ζιλ".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.