Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζεται η κατάληψη στη ΕΒΖ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να μάθουν πότε θα πληρωθούν οι τευτλοπαραγωγοί.

Υπό κατάληψη εξακολουθούν να βρίσκονται τα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη, με τους τευτλοπαραγωγούς να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο χώρο μέχρι να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το πότε θα πληρωθούν.

Οπως τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Σωματείου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας Παύλος Μπογιαννίδης, «στα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας παρατηρείται έντονη κινητικότητα και πολλοί είναι οι βουλευτές,από διάφορα κόμματα, που έχουν ήδη δώσει το παρών».

«Στο πλαίσιο αυτό και βάσει του διαλόγου που έχουμε κάνει με τους βουλευτές των κομμάτων ευελπιστούμε ότι μέχρι και αύριο το μεσημέρι θα λάβουμε τις απαντήσεις και δεσμεύσεις που αποζητούμε, προκειμένου να επιστρέψουμε στις δουλειές και τα χωράφια μας», σημείωσε ο κ.Μπογιαννίδης.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δηλώνουν την υποστήριξή τους στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται, ενώ προετοιμάζουν ειρηνική διαμαρτυρία τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους, Χριστόδουλος Βαρκάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.