Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Νέο κατάλυμα στα Χανιά Κρήτης, αποκλειστικά σχεδιασμένο για ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες για ΑμεΑ προσφέρει το νέο, βιοκλιματικά σχεδιασμένο συγκρότημα Aksos Suites Accessible Accommodation τα Χανιά, μέλος του European Network for Accessible Tourism (ENAT).



Οικογενειακό περιβάλλον, διακοπές με άνεση για όλους και επαφή με τη φύση είναι το τρίπτυχο της φιλοσοφίας, στο οποίο στηρίχθηκε η δημιουργία της πρότυπης τουριστικής μονάδας Aksos Suites Accessible Accommodation.



Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα σχεδιασμένο με ειδική και αποκλειστική μέριμνα για ΑμΕα και κατασκευασμένο βιοκλιματικά. Αποτελείται από τέσσερα πολυτελή διαμερίσματα μέσα στο κτήμα μας, στην πλαγιά του λόφου πάνω από την λίμνη της Αγιάς στα Χανιά, τον μεγαλύτερο κάμπο με πορτοκαλιές στην Κρήτη.

Το κατάλυμα είναι μέλος του European Network for Accessible Tourism (ENAT) και έρχεται να καλύψει ένα κενό σε μια εξειδικευμένη αγορά, την παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου σε άτομα με ειδικής ανάγκες.



Η θέση του καταλύματος, παρέχει ανεμπόδιστη θέα προς την λίμνη αλλά και προς τους ορεινούς όγκους των Χανίων, (Λευκά όρη). Οι σουίτες και ο περιβάλλον χώρος είναι διαμορφωμένα σε ένα επίπεδο χωρίς σκαλιά, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη επίπλωση για να είναι προσβάσιμα η κουζίνα και το μπάνιο, ενώ υπάρχει σε κάθε σουίτα κρεβάτι ηλεκτρικό πολύσπαστο 5 διαφορετικών κινήσεων με λαβή στήριξης. Το εξειδικευμένο εξοπλισμό συμπληρώνουν ντουλάπια και γραφεία για ΑμΕΑ, κουδούνι ανάγκης στην τουαλέτα και στο κρεβάτι και φως ασφαλείας σε κάθε δωμάτιο, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Τέλος η πρόσβαση στην πισίνα του καταλύματος εξασφαλίζεται με το πλέον σύγχρονο ηλεκτροκίνητο μεταφορέα “I-Swim Portable Pool Lift”.

Το κατάλυμα προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας aksos-suites.com, ενώ παρέχει δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και λιμάνι των Χανίων με ειδικό αυτοκίνητο για ΑμΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.