Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κάποια «προσωπικά» προβλήματα που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πότε πρέπει να τρέξετε στο γιατρό.
Το να συζητάει κανείς για κάποια «προσωπικά» προβλήματα υγείας που προκύπτουν είναι πάρα πολύ δύσκολο, ακόμη και με το γιατρό του.

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις η επίσκεψη σε κάποιον ειδικό είναι απαραίτητη:

- Όταν ένα ξένο σώμα βρίσκεται στο σώμα σας. Σίγουρα ντρέπεστε, όμως οι άνθρωποι στα επείγοντα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι αμέτρητες φορές με αυτό το πρόβλημα. Και το βέβαιο είναι ότι το ξένο σώμα πρέπει να αφαιρεθεί και αυτό πρέπει να το κάνει ένας ειδικός.

- Πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό σε περίπτωση που εκτεθείτε σε ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Οι άνθρωποι που δεν αντιμετωπίζουν συμπτώματα συχνά αμελούν το να επισκεφτούν γιατρό σε περίπτωση που εκτεθούν σε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις η έγκαιρη διάγνωση σώζει. Πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε πολλές περιπτώσεις δε δίνουν καν συμπτώματα.

- Στο γιατρό πρέπει να πάτε επίσης αν ιδρώνετε υπερβολικά. Η υπερβολική εφίδρωση είναι σύμπτωμα μίας ασθένειας που ονομάζεται υπερίδρωση και μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα.

- Οι ασθενείς που αναρρώνουν από καρδιακή προσβολή συχνά αναρωτιούνται πότε μπορούν να κάνουν σεξ. Ειδικοί επισημαίνουν ότι όταν υπάρχει καρδιακό πρόβλημα, ο ασθενής δε θα πρέπει να περιμένει να του μιλήσει ο γιατρός για ερωτική επαφή, θα πρέπει να ρωτήσει ο ίδιος το γιατρό του. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που πιστεύουν ότι δε θα κάνουν ποτέ ξανά σεξ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τους περισσότερους ασθενείς.

- Μία παρενέργεια κάποιων φαρμάκων είναι να κρατάει η αντρική στύση πάρα πολύ, συχνά πάνω από τέσσερις ώρες. Κάτι τέτοιο είναι φυσικά αρκετά επίπονο, ευτυχώς όμως πρόκειται για μία πολύ σπάνια παρενέργεια. Ειδικοί προτείνουν στους ασθενείς όταν ο γιατρός τους γράφει ένα φάρμακο με αυτού του είδους τις παρενέργειες, να το συζητούν στη συνέχεια με το φαρμακοποιό τους.

- Να πηγαίνετε αμέσως στο γιατρό όταν έχετε κάποιο εξάνθημα στα γεννητικά όργανα. Πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση και όσο πιο σύντομα πάτε στο γιατρό τόσο πιο εύκολα και σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα.

- Όταν ντρέπεστε για τα δόντια σας, να πηγαίνετε στο γιατρό ειδικοί επισημαίνουν ότι οι άνθρωποι που ντρέπονται για τα δόντια τους, κρύβουν με το χέρι τους το στόμα τους όταν θέλουν να χαμογελάσουν. Συχνά μάλιστα σταματούν να χαμογελάνε εξ αιτίας αυτού του προβλήματος. Η επίσκεψη σε έναν καλό οδοντίατρο είναι απαραίτητη.

- Και το ίδιο φυσικά ισχύει για τους ανθρώπους που φοβούνται ότι έχουν άσχημη αναπνοή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.