Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Συγκεντρώσεις για μπλόκο σε αναστολή πλειστηριασμών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε Νέα Ιωνία και Πάτρα συγκεντρώνονται αλληλέγγυοι.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ μαζί με την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop» στην Αθήνα και στην Πάτρα με άλλους επτά φορείς, καλούν σε συγκέντρωση στα Ειρηνοδικεία Νέας Ιωνίας και Πατρών, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2014, στις 15:30, με θέμα «Λέμε ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς» ώστε να αποτραπούν πλειστηριασμοί που έχει προγραμματιστεί να αρχίσουν στις 16:00 στις αίθουσες των δύο ειρηνοδικείων.

Σε ανακοίνωση της οργάνωσης των καταναλωτών σημειώνεται ότι αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα έχουν βρεθεί από την πρώτη μέρα του 2015 χιλιάδες χρεωμένοι δανειολήπτες, καθώς δεν ανανεώθηκε ούτε το ελάχιστο προστατευτικό καθεστώς για την πρώτη κατοικία. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών για οφειλές προς τις τράπεζες, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες πλειστηριασμών για οφειλές στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Υπάρχει λοιπόν, κατά την ΕΚΠΟΙΖΩ, επιτακτική ανάγκη να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί για όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.