Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Παραμένουν στις σχολικές μονάδες τους 266 μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκοπός να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση μετά την εξέταση των ενστάσεων. Στο ΦΕΚ περιλαμβάνονται τα ονόματα 266 εκπαιδευτικών. 155 εξ αυτών τοποθετούνται από τη Βθμια στην Αθμια Εκπαίδευση και 111 αλλάζουν Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί της περίπτωσης «Α» (155 εκπαιδευτικοί) μετατάσσονται με τον κατεχόμενο βαθμό και Μ.Κ. και τίθενται στη διάθεση των οικείων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για να τοποθετηθούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Π.δ. 50/1996,όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3ε του Π.δ. 100/1997.

Οι Διευθυντές Β/θμιας Εκπαίδευσης των περιοχών από τις οποίες μετατάσσονται οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να εκδώσουν τα κοινοποιητήρια των μετατάξεων.
Οι Διευθυντές Π/θμιας Εκπαίδευσης των περιοχών από τις οποίες μετακινούνται οι εκπαιδευτικοί της περίπτωσης «Β» (111) της παρούσας παρακαλούνται να εκδώσουν τα νέα κοινοποιητήρια των μετατάξεων.

Όσοι εκ των αναφερομένων στην παρούσα απόφαση εκπαιδευτικοί υπηρετούν σε σχολικές μονάδες, προκειμένου να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, θα παραμείνουν μέχρι τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους στα σχολεία που υπηρετούν.

Ο χρόνος αυτός θα θεωρείται διανυθείς στη θέση μετάταξης. Οι εκπαιδευτικοί όμως θα λάβουν μέχρι τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους τα μόρια της σχολικής μονάδας που υπηρετούν, εφόσον δεν υπολείπονται των μορίων της Διεύθυνσης στην οποία επιστρέφουν.


Δείτε εδώ το ΦΕΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.