Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Η ιστορία δυο γκέι cowboys

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι νεαροί αγελαδάρηδες από την Αυστραλία που πολεμούν τα στερεότυπα.

Ο Dan Smith μεγάλωσε σε μια φάρμα στο Κουίνσλαντ στην Αυστραλία. Αν και πάντα αισθανόταν «δεμένος» με τη γη, όταν κατάλαβε ότι ήταν γκέι, αποφάσισε να φύγει από τον τόπο του και να μετακομίσει στην πόλη-αδυνατούσε να οραματιστεί τον εαυτό του να ζει με τον σύντροφό του και να συναναστρέφεται με άλλους αγρότες.

Ωστόσο ανακάλυψε ότι είναι δύσκολο να ταιριάξει με την αστική ζωή. Έτσι, αφού έζησε 10 χρόνια στην πόλη, κατευθύνθηκε πίσω στο βορρά. Εκεί όπου γνώρισε τον Miki Velickovski, ένα αγόρι της πόλης από τη Μελβούρνη, οπότε και συνειδητοποίησε ότι μπορεί να έκανε λάθος για το όλο θέμα με τους γκέι cowboys.

Μιλώντας στο SBS’ The Feed, ο Velickovski εξηγεί πως ένα χρόνο αργότερα, αφού ταξίδεψαν στη χώρα, τελικά εγκαταστάθηκαν σε μια φάρμα στο Λίσμορ της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου το ζευγάρι περιβάλλεται από παχιά, πλούσια βλάστηση και άφθονα ζώα. Το ταξίδι τους ωστόσο δεν ήταν πάντα μια ρομαντική διαδρομή.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι καθόμαστε στη βεράντα και βλέπουμε τις καταιγίδες να έρχονται και να περνάνε, να βλέπουμε χαλαρά τον ωραίο καιρό, τις αγελάδες να κάνουν βόλτες… Αλλά πρόκειται για μια πάρα πολύ σκληρή δουλειά», ανέφερε.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.