Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τον πρόδωσε το GPS και του φόρεσαν χειροπέδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη ο απαγωγέας της 22χρονης από τη Φιλαδέλφεια – Σώα η κοπέλα.

Η αγωνία διήρκεσε μερικές ημέρες. Τα λάθη πληρώνονται και εκείνος δεν θα αποτελούσε εξαίρεση στον κανόνα. Ο απαγωγέας της 22χρονης Καρλίσα Φρίλαντ έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και τέλος καλό, όλα καλά, καθώς και η κοπέλα είναι σώα.

«Άρπαξε» την κοπέλα την περασμένη Κυριακή το βράδυ και το… κατόρθωμα του καταγράφηκε σε κάμερα. Όπως και τα ψώνια που έκανε λίγο πριν σε σούπερ μάρκετ. Η αστυνομία και το FBI είχαν δώσει στη δημοσιότητα τα δύο βίντεο με στόχο να αναγνωριστεί ο δράστης. Τελικά, σφάλμα που έκανε ο ίδιος τους οδήγησε στη σύλληψη του.

Ο Ντέλβιν Μπερνς βρέθηκε, συνελήφθη και πλέον κατηγορείται για την απαγωγή της κοπέλας, αλλά και για απόπειρα φόνου και για βιασμό μιας 16χρονης την 1η Οκτωβρίου. Πως τον εντόπισαν; Στο ένα βίντεο φαινόταν το αμάξι στο οποίο έσπρωξε την Καρλίσα και με το οποίο διέφυγε. Οι πράκτορες του FBI –που είχαν αναλάβει την υπόθεση μετά την Αστυνομία- ανακάλυψαν ότι είχε αγοραστεί από μια μάντρα μεταχειρισμένων και ο ιδιοκτήτης της είχε τοποθετήσει GPS σε όλα τα οχήματα για να βρει τους αγοραστές τους σε περίπτωση που δεν τον ξεπλήρωναν.

Τελικά, ο Μπερνς πιάστηκε στη φάκα. Τον αναγνώρισαν αμέσως μόλις τον είδαν από την εικόνα του που είχε καταγραφεί στο δεύτερο βίντεο, αλλά αναγνωρίστηκε και από έναν μάρτυρα που αποδείχθηκε ότι είχε δει την απαγωγή. Ο Μπερνς ομολόγησε την απαγωγή της Φρίλαντ. Η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά και επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένεια της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.