Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Έκοψαν το ρεύμα σε διαβητικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου μεταφέρθηκε τελικά σε κακή κατασταση στις 11 τη νύχτα ο πατέρας τριών παιδιών, Aρτέμης Ρουσσουνέλος, που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του στην περιοχή Δήλι από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία του. Αυτό, διότι είναι απαραίτητο να κάνει τις ενέσεις του, οι οποίες όμως αν μείνουν εκτός ψυγείου είναι άχρηστες, σύμφωνα με το logotypos.gr.



Πριν να κάνει την ένεση ινσουλίνης και οδηγηθεί στο νοσοκομείο ο κ. Ρουσσουνέλος, παίρνοντας μαζί του το έξι μηνών μωρό του, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προσπαθώντας να πηδήξει από την ταράτσα του σπιτιού του.

Συγκεντρωμένα τα έξι αδέλφια του έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου, τόνισαν την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, αφού τόσο ο ίδιος όσο και συγγενείς του ζήτησαν βοήθεια από παντού, αλλά δεν βρήκαν την αναμενόμενη ανταπόκριση.

"Αντί να μπορεί να πάει τα παιδιά του στην Αθήνα που είναι άρρωστα, τον φέραμε σε κώμα εδώ.. Δεν έχει χρήματα να πληρώσει τη δόση της ΔΕΗ. Τι πρέπει να κάνει, του έκοψαν το ρεύμα και ζει μεσ' τη φτώχια όπως όλος ο κόσμος" λέει ο πατέρας της συζύγου του κ. Ρουσσουνέλου Δημήτρης Σκορδίλης, συμπληρώνοντας: "Η τραγική κατάσταση τον έσπρωξε να πάρει το μωρό του έξι μηνών και να αποπειραθεί να πέσει από την ταράτσα του σπιτιού του και τον έσωσε μια γυναίκα στο παραπέντε. Να πώς αυτοκτονεί ο κόσμος από απελπισία.

Εκτός από τον ίδιο, τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους (11 ετών, 8 ετών και 6 μηνών) στο σπίτι μένει και η καρκινοπαθής αδελφή του. Το ποσό που χρωστάει στη ΔΕΗ ανέρχεται στα 3200 ευρώ για το οποίο έχει γίνει διακανονισμός (300 ευρώ τον μήνα). Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Έκανα ό,τι μπορούσα και πλήρωσα 1200 ευρώ μαζεμένα. Τώρα δεν πλήρωσα τη δόση του Οκτωβρίου συν το τρέχον ρεύμα και ήρθαν αμέσως και μου το έκοψαν ημέρα Παρασκευή μάλιστα, που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να γίνει κάτι. Δυστυχώς μας βλέπουν ως ευρώ. Μας έχουν καταντήσει το 2014 να ζούμε με πετρογκάζ. Αν θέλω λοιπόν να… ησυχάσω από αυτή την κατάσταση θα κάνω μια ένεση που θα είναι άχρηστη και… έφυγα. Τελείωσα».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.