Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την πετά στην άσφαλτο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία – Δείτε το βίντεο.

Οι Μπιτλς έκαναν διάσημο τον δρόμο Abbey, έχοντας μια φωτογραφία τους όπου τον διασχίζουν στο εξώφυλλο ενός άλμπουμ τους. Πλέον, όμως έγινε σημείο… συγκέντρωσης και για έναν άλλο λόγο.

Εκεί μια γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει πεζή το δρόμο, με τα διάσημα ζιγκ-ζαγκ. Δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και ουδείς γνωρίζει για ποιο λόγο αποφάσισε να τρέξει κάποια στιγμή. Για κακή της τύχη εκείνη την ώρα ερχόταν ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο την χτύπησε και την πέταξε μερικά μέτρα μακριά.

Αρχικά ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, αλλά στη συνέχεια μόλις είδε τη γυναίκα να κινείται ελαφρώς από τη θέση της έφυγε –όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες- συνεχίζοντας την πορεία του. Κάποιοι άλλοι όμως, υποστήριξαν ότι ο οδηγός σταμάτησε το αμάξι του πιο μακριά και γύρισε πεζός για να δει σε τι κατάσταση ήταν η γυναίκα και να βοηθήσει.

Πάντως, αμέσως αφότου το όχημα του απομακρύνθηκε μαζεύτηκε κόσμος για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα και να διαπιστώσει αν είναι καλά. Ένας από τους περαστικούς ακούγεται να καλεί ασθενοφόρο. Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ενός στούντιο που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Το περίεργο όμως είναι ότι ουδείς ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τώρα που το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα ξεκίνησε να ερευνά το περιστατικό. Μάλιστα, δεν αναφέρεται πουθενά ξεκάθαρα τι συνέβη με τη γυναίκα, αν τραυματίστηκε σοβαρά ή ελαφρά και ποια ήταν η τύχη της.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.