Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των συλλήψεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτών που συμβαίνουν… στην κρεβατοκάμαρα!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πέρα από μια περίοδο χαράς και εορταστικών εκδηλώσεων με φίλους και συγγενείς είναι και η περίοδος των… συλλήψεων!

Και δεν εννοούμε αυτές που κάνει η αστυνομία, αλλά τις άλλες… που συμβαίνουν κάτω από τις κουβέρτες και τα σεντόνια μιας κρεβατοκάμαρας (και όχι απαραίτητα μόνο εκεί)!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline που επικαλείται επίσημα στοιχεία της Μεγάλης Βρετανίας, το Σεπτέμβριο σημειώνονται οι περισσότερες γεννήσεις, κάτι που σημαίνει ότι… τα κρεβάτια «παίρνουν φωτιά» το Δεκέμβρη.

«Αν προσπαθείτε να κάνετε παιδί, ίσως η περίοδος αυτή να είναι ιδανική, καθώς έχετε περισσότερο χρόνο για να περάσετε με το/τη σύντροφό σας λόγω των αργιών ή αδειών που συνήθως παίρνουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες.
Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί ότι η ποιότητα του σπέρματος στους άνδρες είναι καλύτερη τους χειμερινούς μήνες» ανέφερε η ειδική σε θέματα σχέσεων, Jo Hemmings.

«Είναι σημαντικό τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες να απολαμβάνουν αυτές τις ιδιωτικές στιγμές με τους συντρόφους τους και να μην τις “φυλάνε” μόνο για τις ημέρες που είναι πιο γόνιμες. Δεν πρέπει να αγχώνεται κανείς όταν προσπαθεί να μείνει έγκυος, γιατί το άγχος και το στρες μπορεί να λειτουργήσουν προς την αντίθετη κατεύθυνση» πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.