Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Σε αργία για υπεξαίρεση υπάλληλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί υπάλληλος του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για υπεξαίρεση. 


Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, ήδη από τις 20 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Λαμπάκης εξέδωσε διαπιστωτική πράξη αυτοδίκαιης θέσης σε αργία του εν λόγω υπαλλήλου, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Στην απόφασή του ο Δήμαρχος αναφέρεται στο παραπεμπτικό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με το οποίο ο υπάλληλος οδηγείται αμετακλήτως στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

Η διαπιστωτική πράξη αυτοδίκαιης επανόδου της υπαλλήλου στην υπηρεσία θα εκδοθεί εάν εκλείψει ο λόγος που τέθηκε σε αργία, ενώ η παραπάνω υπάλληλος κατά το διάστημα της αργίας θα απέχει από την άσκηση των κύριων και παρεπόμενων καθηκόντων της.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δημάρχου, οι αποδοχές της υπαλλήλου κατά το παραπάνω διάστημα θα ρυθμιστούν σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 105 του Ν. 3528/2007, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των περιπτώσεων 8 και 9 της υπο παρ.Ζ.3 του άρθρου πρώτου του Ν.4093/12.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.