Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Συγκεντρώνουν παιχνίδια στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Μην πετάξετε τα παλιά, χαρίστε τα».

Έχετε παιδικό παιχνίδι στο σπίτι σας που το παιδί σας δεν το χρειάζεται πια; Μεγάλωσε ηλικιακά κι έχει αλλάξει ενδιαφέροντα; Είναι το παιχνίδι φθαρμένο ή έχει πάψει πια να κάνει ... κλικ στην κορούλα ή το αγοράκι σας; Ό,τι κι αν συμβαίνει, προς Θεού, μην το πετάξετε, άλλωστε υπάρχουν τόσα παιδιά δίπλα μας τα οποία ... δε θα σκεφτεί ο Άη- Βασίλης και που με χαρά (και κυρίως με ανακούφιση για τους αναξιοπαθούντες γονείς τους) θα δεχτούν αυτό το μονάκριβο δώρο!

Κάπως έτσι σκέφτηκαν στο δήμο Ηρακλείου και αποφάσισαν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μεταχειρισμένα παιχνίδια κι αφού τα καθαρίσουν και τα περιποιηθούν θα τα δώσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Ήδη η αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρία Καναβάκη ενημέρωσε τα σχολεία της πόλης για το αν επιθυμούν να γίνουν Κέντρο Υποδοχής των παιχνιδιών κι αφού μαζευτούν και απολυμανθούν, με τη βοήθεια των εθελοντών που έχουν προσφερθεί και έχουν ήδη δηλώσει πρόθυμα παρόντες, θα τα αμπαλάρουν και θα τα συγκεντρώσουν στη Λότζια μέσα στις μέρες των γιορτών.

Μάλιστα η συλλογή μεταχειρισμένων παιχνιδιών θα ενταχθεί στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου, δείγμα γραφής της νέας δημοτικής αρχής για το κλίμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς που θέλει να εμπεδώσει στην πόλη.

Στην προσπάθεια, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, συμπράττει ο Ρ/Σ Love Radio.


Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.