Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς στη γενική απεργία που έχουν κηρύξει για την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Όπως επισημαίνεται σε κοινή ανακοίνωση σωματείων των εργαζομένων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί και να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας σε όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, ως εξής:

ΗΣΑΠ - ΜΕΤΡΟ: Από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10:00 π.μ. και από τις 16:00 έως της λήξη της κυκλοφορίας.

ΤΡΑΜ: Από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 π.μ και από τις 17:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Σε ό,τι αφορά λεωφορεία και τρόλεϊ, θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

----------------

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου λόγω συμμετοχής του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρει:

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και πολίτες της πόλης μας να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει την ίδια ημέρα το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας ενάντια στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται. Ο προϋπολογισμός που καταθέτουν, για άλλη φορά εντείνει τα εφιαλτικά προβλήματα των εργαζόμενων των συνταξιούχων, των ανέργων, συνεχίζοντας την εξαθλίωση κάθε ελληνικής οικογένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.