Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«Χωρίς απολύσεις και μαζικές μεταθέσεις η αναδιοργάνωση των ΕΛΤΑ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απάντηση στις καταγγελίες των εργαζομένων από τη διοίκηση των ταχυδρομείων.

«Χωρίς απολύσεις και χωρίς μαζικές μεταθέσεις προσωπικού, με μοναδικό γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των ταχυδρομικών αναγκών σε όλη τη χώρα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) αναδιοργανώνονται σε όλο το εύρος των λειτουργιών και των υπηρεσιών τους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των ΕΛΤΑ, απαντώντας έτσι στην έντονη κριτική που της ασκείται από το Σωματείο Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας και Ν. Αττικής «για αυθαίρετη μείωση κατά 25% των θέσεων εργασίας στο οργανόγραμμα των ταχυδρόμων και μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση της αλληλογραφίας».

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ υποστηρίζει ότι η αναδιοργάνωση του τομέα διανομής κρίθηκε επιτακτική, καθώς - σε σχέση με το 2009 - οι ταχυδρομικοί όγκοι έχουν συρρικνωθεί κατά 46%, ενώ αντίστοιχα οι τομείς διανομής έχουν περιοριστεί μόνο κατά 28% σε πανελλαδική κλίμακα. Επίσης, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, από τις συνεχείς στατιστικές μετρήσεις, κατά τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο κάθε έτους, παρατηρείται σημαντική τάση μείωσης των ταχυδρομικών αντικειμένων, καθιστώντας αναγκαία τη συνεχή προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Τέλος, υπενθυμίζει ότι με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς, έχει διευρύνει ήδη το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους και αυτή τη στιγμή εξήντα ταχυδρομικά καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα, λειτουργούν με συνεχές ωράριο, από τις 7.30 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ, και Σάββατα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.