Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Στις 6 Δεκεμβρίου ξεκινά το "Δάσος των Χριστουγέννων" στη Βέροια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα λειτουργήσει και φέτος το "Δάσος των Χριστουγέννων" στη Βέροια, περιοχή φράγματος Αλιάκμονα, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή του λειτουργία. Το "Δάσος" θα ανοίξει τις πύλες του στις 6 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ μέχρι της 6 Ιανουαρίου 2015.

Με αφορμή το γεγονός, δόθηκε συνέντευξη Τύπου από την διοργανώτρια εταιρία και τους Γιώργο Σοφιανίδη, αντιδήμαρχο Πολιτισμού - πρόεδρο ΚΕΠΑ και Βασίλη Λυκοστράτη, αντιδήμαρχο Τουρισμού, στο εστιατόριο "Απ' Αλλού".

Όπως όλοι ανέφεραν, η λειτουργία του "Δάσους των Χριστουγέννων" είναι θετική για την περιοχή για πολλούς λόγους: Καταρχάς, επειδή θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν όμορφες στιγμές παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, το "Δάσος" θα επιφέρει τουριστική προβολή στην ευρύτερη περιοχή, θα "κινήσει" τους τζίρους των επιχειρήσεων της Βέροιας και της Ημαθίας, κάποια άτομα θα απασχοληθούν και η Ημαθία θα γίνει και χριστουγεννιάτικος προορισμός, μέσα από οργανωμένες εκδρομές από όλη την Ελλάδα.

Όπως τόνισε ένας από τους επιχειρηματίες που απαρτίζουν την διοργανώτρια εταιρία, ο Φώτης Μιχόπουλος, ό,τι υλικό χρειάζεται για την κατασκευή - λειτουργία του "Δάσους" προμηθεύεται από τη Βέροια. Μάλιστα, σημείωσε πως πέρσι δόθηκαν στην αγορά της Βέροιας 152.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.