Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΣΑμεΑ: Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ευχαριστεί ομιλητές και συμμετέχοντες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

26.11.2014

Αρ. Πρωτ.: 4691

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ καλές ομιλίες και πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκε το Συνέδριο που διοργάνωσε η Ε.Σ.Α.μεΑ., στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη - Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία με θέμα: «Κοινωνική Προστασία - Πρόνοια και Άτομα με Αναπηρία: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης», στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2014. Οι εργασίες του Συνεδρίου προβλήθηκαν σε απευθείας σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας www.esamea.gr και πλέον βρίσκονται αναρτημένες στο κανάλι της ΕΣΑμεΑ στο youtube και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Ημέρα 1η: http://www.youtube.com/watch?v=hAljbN-iAPA ,
Ημέρα 2η: http://www.youtube.com/watch?v=Q-OzK8EAMVs

Το δελτίο Τύπου για τις εργασίες του Συνεδρίου μπορείτε επίσης να το διαβάσετε σε αυτό τον σύνδεσμο
http://www.esamea.gr/pressoffice/press-releases/1532-oloklhrwthhkan-me-epityxia-oi-ergasies-tou-synedriou-gia-thn-koinwnikh-prostasia-kai-pronoia

Αξιοσημείωτη ήταν και τις δύο ημέρες η συμμετοχή του κοινού και η παρακολούθηση του Συνεδρίου μέσω της ιστοσελίδας της ΕΣΑμεΑ, του youtube και του facebook. Την πρώτη ημέρα, οι θεάσεις της ιστοσελίδας www.esamea.gr έφτασαν τις 1.099 και την δεύτερη τις 913. Μέσω του καναλιού της ΕΣΑμεΑ στο youtube την πρώτη ημέρα παρακολούθησαν 894 άτομα και την δεύτερη 298. Ενώ στη σελίδα της ΕΣΑμεΑ στο facebook, την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου τα μοναδικά views ανήλθαν στα 4.015 και την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στα 2.171.

Η διοίκηση της ΕΣΑμεΑ θέλει να ευχαριστήσει όσους και όσες παρακολούθησαν τις εργασίες, όπως και τους εκλεκτούς καλεσμένους και ομιλητές, των οποίων οι τοποθετήσεις και οι παρεμβάσεις τους οδήγησαν στην επιτυχία του Συνεδρίου και ανέδειξαν την υπόθεση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, την σημασία της κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας μέσα στην κρίση και τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθηθούν.
Το δελτίο Τύπου σε μορφή MS Word 2013 (136.4 KB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.