Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Οι Βρετανοί γεννιούνται μίζεροι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι Βρετανοί γεννιούνται για να είναι μίζεροι, αναφέρει μία νέα έρευνα που δημοσιεύει η Independent.

«Οι Βρετανοί δεν περιμένουν την ευτυχία», δήλωσε ο Άγγλος συγγραφέας Κουέντιν Κρισπ, και φαίνεται ότι έχει δίκιο, αναφέρει στο δημοσίευμά της η αγγλική εφημερίδα, βασισμένη στα στοιχεία μία νέας έρευνας για τους Βρετανούς.

Η νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Γουόργικ ανέδειξε ότι οι Βρετανοί είναι γενετικά προγραμματισμένοι να είναι… κατσούφηδες.

Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, οι Βρετανοί, οι Γάλλοι και οι Αμερικάνοι είναι «προγραμματισμένοι» να είναι πιο κατσούφηδες από τα άλλα έθνη, όπως οι Δανοί, και ο λόγος για αυτό, σύμφωνα πάντα με την έρευνα του Πανεπιστημίου, είναι ότι διαθέτουν μία «μικρή μορφή» του γονιδίου που ελέγχει την ποσότητα της σεροτονίνης στον οργανισμό, του χημικού στοιχείου που ελέγχει την ευτυχία στον εγκέφαλο.

Οι Δανοί, οι οποίοι συνήθως πρωτεύουν στην ευτυχία ανάμεσα στους λαούς των υπολοίπων χωρών, διαθέτουν «μεγαλύτερη μορφή» του συγκεκριμένου γονιδίου, ενώ οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι, παρόλο που οι οικονομίες τους και οι κυβερνήσεις τους είναι εξίσου σταθερές, διαθέτουν «μικρότερη μορφή» με αποτέλεσμα να έχουν πιο μίζερη συμπεριφορά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα, «θα μπορούσαμε να ήμασταν… Γάλλοι».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Άντριου Όσβαλντ, που ήταν υπεύθυνος της έρευνας που συμπεριέλαβε 131 χώρες, μόνο οι Γάλλοι είναι ο αμέσως επόμενος λαός που έχει μεγαλύτερη έλλειψη σεροτονίνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.