Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Η νοσοκόμα αψήφησε την καραντίνα για τον Έμπολα και βγήκε βόλτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο κατ’ οίκον περιορισμός στο Μέιν δεν της… ταιριάζει και διαμαρτύρεται.

Το να κλειστεί μέσα στο σπίτι της και να μην μπορεί να πάει πουθενά δεν το δέχεται και ας υπάρχει κίνδυνος… Μία Αμερικανίδα νοσηλεύτρια που επέστρεψε πρόσφατα από τη Σιέρα Λεόνε, όπου είχε περιθάλψει ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό Έμπολα, και η οποία διαμαρτύρεται για την υποχρεωτική καραντίνα στην οποία την έχουν θέσει οι αρχές στο Μέιν (βορειοανατολικά) βγήκε σήμερα από το σπίτι της για να πάει μια βόλτα με ποδήλατο, όπως μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Δύο περιπολικά της αστυνομίας ακολουθούσαν τη νοσοκόμα, Κέισι Χίκοξ και τον σύντροφό της, Τεντ Γουίλμπουρ, οι οποίοι αφού φόρεσαν τα κράνη τους βγήκαν για μια βόλτα με τα ποδήλατά τους χωρίς να μιλήσουν καθόλου στους δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της.

Η νοσηλεύτρια απείλησε χθες το βράδυ ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη στην περίπτωση που η πολιτεία του Μέιν (βορειοανατολικά) της επιβάλλει να παραμείνει στην απομόνωση την ώρα που δεν έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα της ασθένειας. Η πολιτεία του Μέιν επέβαλε στην Κέισι Χίκοξ να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι της για επιπλέον 12 ημέρες έως, δηλαδή, τη λήξη της περιόδου επώασης της ασθένειας (συνολικά 21 ημέρες).

«Δεν θα μου επιτρέψουν να βγω από το σπίτι μου ούτε να έλθω σε επαφή με ανθρώπους παρά το γεγονός ότι βρίσκομαι σε άριστη κατάσταση και δεν έχω παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα» του ιού Έμπολα, δήλωσε χθες το βράδυ η Αμερικανίδα από την είσοδο της οικίας της στο Φορτ Κεντ, στο πλευρό της συντρόφου της. «Δεν θέλω να μείνω εδώ και να βλέπω τα πολιτικά μου δικαιώματα να παραβιάζονται παρά το γεγονός ότι όλο αυτό δεν στηρίζεται σε επιστημονικές βάσεις» εξήγησε η νοσηλεύτρια.Η νοσοκόμα Κέισι Χίκοξ και ο σύντροφος της βγήκαν μια βόλτα με τα ποδήλατα τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.