Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Η νύφη ντύθηκε… 70χρονη και κατέληξε να κλαίει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήθελε να επιβεβαιώσει την αγάπη του μέλλοντος γαμπρού, αλλά την παράτησε – Δείτε το βίντεο.

Έπαιξε κι έχασε… Η απόπειρα της εμπεριείχε μια μεγάλη δόση ρίσκου, που τελικά δεν της βγήκε σε καλό και έμεινε με το νυφικό... στο χέρι.

Μια νεαρή Κινέζα ήθελε να μάθει πόσο θα κρατήσει η αγάπη του συντρόφου της γι’ αυτή, πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Έτσι, έβαλε το νυφικό της για να πάει στη φωτογράφιση πριν το μυστήριο, αλλά το πρόσωπο της άλλαξε εντελώς. Η κοπέλα ντύθηκε… 70χρονη! Ζήτησε να της κάνουν μακιγιάζ ειδικό για να μοιάζει ηλικιωμένη έτσι ώστε να δει στα μάτια του αγαπημένου της αν θα την αγαπά και όταν θα γεράσει. Φτάνοντας στη Dongmen Old Street στο Shenzhen είδε τον μέλλοντα γαμπρό να τα χάνει μόλις την αντίκρυσε.

Εκείνη τον ρώτησε αν θα νιώθει το ίδιο για εκείνη όταν θα μεγαλώσουν και εκείνος έξαλλος της ζήτησε να πάει να αφαιρέσει το μακιγιάζ που την έκανε να δείχνει ηλικιωμένη προτού κάνουν τη φωτογράφιση. Η άρνηση της τον έκανε έξαλλο. Πέταξε τα γυαλιά το στο δρόμο και την εγκατέλειψε να κλαίει στη μέση του δρόμου. Όπως εξήγησε η κοπέλα ήθελε να βεβαιωθεί καθότι ο εν λόγω νεαρός είναι… μπερμπάντης και «είχε πολλές κοπέλες στο παρελθόν». Όταν τη ρώτησαν για ποιο λόγο ήθελε να παντρευτεί τον ζωηρό νεαρό απάντησε ότι «μου φέρεται καλά».

Το περιστατικό κατέληξε να γίνει ολόκληρη σκηνή, με τη νύφη να κλαίει απαρηγόρητη, τον γαμπρό να έχει γίνει… καπνός και κάποιους να λένε ότι ίσως επρόκειτο για κάτι εσκεμμένο για να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.