Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Φιλόλογοι και Μαθηματικοί στις ΣΕΚ του Υπουργείου Παιδείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιτήσεις μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.

Φιλόλογοι και μαθηματικοί μπορούν να καταθέσουν αίτηση για τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης του υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το newsbeast.gr.

Στην προκήρυξη που εκδόθηκε δεν υπάρχει ρητή αναφορά στις ειδικότητες ωστόσο επειδή στο ωρολόγιο πρόγραμμα των ΣΕΚ οι μαθητές της Α' τάξης διδάσκονται Μαθηματικά και Νεοελληνική Γλώσσα αποκτούν δικαίωμα κατάθεσης αίτησης.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και στη φόρμα των αιτήσεων υπάρχει η σχετική επιλογή για τις ειδικότητες αυτές.

Θυμίζουμε ότι η προθεσµία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι από 12-11-14 ώρα 15.00 έως 21-11-14 ώρα 15.00 (ηµεροµηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων).

Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών µαζί µε την εκτυπωµένη αίτηση ,υπογεγραµµένη, θα γίνεται από τους ενδιαφερόµενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ∆.Ι.Ε.Κ, για τις αντίστοιχες ΣΕΚ (όπως περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα) για τις οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον ως επιλογή (στην ηλεκτρονική φόρµα επιλέγονται οι ΣΕΚ οι οποίες ενδιαφέρουν τους υποψηφίους εκπαιδευτές και στη συνέχεια οι ΣΕΚ στις οποίες υποχρεούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά), από 24-11-14 έως 26-11-14.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν όλες τις ΣΕΚ της ∆ιεύθυνσης ∆ια Βίου Μάθησης που επιθυμούν να εργαστούν. Για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη μπορούν επίσης να επιλέξουν όλες τις ΣΕΚ, όπως αναφέρετε στο χρήσιμο οδηγών με τις ερωτήσεις και απαντήσεις που έχει αναρτηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.