Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Γιατρός ζήτησε 300 ευρώ για εγχείρηση «καταρράκτη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 51χρονου γιατρού δημόσιου νοσοκομείου στη βόρεια Ελλάδα, με τις κατηγορίες της δωροληψίας υπαλλήλου και της απείθειας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς γιατρός απαίτησε 300 ευρώ, για να πραγματοποιήσει εγχείρηση «καταρράκτη» σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντα, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες εξέτασης – εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις, στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση την Τετάρτη (19-11-2014) το πρωί, στο γραφείο του γιατρού στο νοσοκομείο, ο ημεδαπός του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του, κατά την έρευνα που επακολούθησε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, προσπάθησε να απωθήσει από το γραφείο τους αστυνομικούς, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα (20-11-2014), στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.