Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Δούλευε 24 χρόνια με πλαστά χαρτιά και απολύεται τώρα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτη περίπτωση στο Δήμο Ηρακλείου.

Είναι απίστευτο, αλλά υπάλληλος του δήμου Ηρακλείου εργαζόταν από το 1991 μέχρι πριν ένα μήνα με πλαστά δικαιολογητικά! Μάλιστα η απομάκρυνσή του από την υπηρεσία έγινε οριστική πριν από ένα μήνα, καθώς ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης υπέγραψε τη σχετική απόφαση στις 21 Οκτωβρίου.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε διοριστεί σε θέση μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτων στις 14 Μαρτίου 1991. Στις 15 Μαΐου 1998, μάλιστα, είχε γίνει μόνιμος. ΄Στο μεταξύ, διαπιστώθηκε ότι τα χαρτιά που είχε υποβάλλει για να διοριστεί αρχικά ως συμβασιούχος και στη συνέχεια ως μόνιμος, δεν ήταν πραγματικά. Στις 3 Ιουνίου 2014 διαγράφηκε από τον κατάλογο των μισθοδοτούμενων υπαλλήλων και στις 16 Οκτωβρίου ο δήμος Ηρακλείου τον απέλυσε οριστικά, ενώ 5 ημέρες αργότερα η απόφαση εγκρίθηκε από τον ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η απόλυση του θα ισχύσει αναδρομικά από την ημέρα της μονιμοποίησής του, δηλαδή από τις 15 Μαΐου 1998, άρα θα πρέπει και να επιστρέψει τους μισθούς που έλαβε αυτό το διάστημα!

Όπως αναφέρεται στις αποφάσεις, απολύεται «λόγω έλλειψης τυπικού προσόντος και, επειδή δολίως υποβοήθησε τον παράνομο διορισμό του»!

Δείτε την απόφαση απόλυσης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.