Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

O 18χρονος που παίζει Monopoly κι έχει «κατακτήσει» το λιανεμπόριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

To success story του νεαρού εφήβου που παράτησε το σχολείο στα 13.

Ο 18χρονος Harris Aslam, που έχει παρατήσει το σχολείο από τα 13, παίζει μανιωδώς Monopoly, τώρα βάζει πλώρη για τη θέση του γενικού διευθυντή βρετανικού κολοσσού στον τομέα της λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, Nisa Retail.

Το success story του νεαρού εφήβου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Harris εγκατέλειψε το σχολείο στα 13 του χρόνια για να εργαστεί στο οικογενειακό παντοπωλείο στο Fife της Σκωτίας. Με σκληρή δουλειά επέκτεινε την επιχείρηση κατά πολύ, ενώ μόλις σε ηλικία 15 ετών κατάφερε και κέρδισε μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Nisa Retail, της εταιρείας που διαθέτει πάνω από 2.500 καταστήματα λιανεμπορίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.



Τώρα, οργανώνεται για να κερδίσει τις ψήφους των μελών του Δ.Σ., ώστε να αναλάβει χρέη Γενικού Διευθυντή αφού ο προηγούμενος παραιτήθηκε.

Ο 18χρονος διαβάζει για να πάρει πτυχίο Νομικής και παράλληλα κάνει τα επιχειρηματικά του σχέδια για την εταιρεία: «Έχω ένα όραμα για το πού θέλω να είναι η επιχείρηση σε πέντε χρόνια» δηλώνει και τονίζει ότι στόχος είναι ο τζίρος των 2 δις. λιρών και παραπάνω.



Όσο για τον ελεύθερό του χρόνο, αυτός είναι αφιερωμένος στο αγαπημένο του παιχνίδι τη Monopoly.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.