Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Πασπαρτού» τα κλειδιά των Honda Accord του 1993

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απίστευτη ιστορία της κατά λάθος κλέφτρας και το κλειδί που κάνει για όλα!

Όταν η 55χρονη και φιλήσυχη πολίτης Cheryl Thorpe μετακίνησε το αυτοκίνητο της φίλης της κόρης της, θεώρησε φυσικότατα ότι της έκανε χάρη και όχι ότι διέπραττε έγκλημα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Nekisia Davis ζήτησε μια ωραία πρωία από τη μητέρα της να μετακινήσει το Honda Accord του 1993 της φίλης της Deanna, εξαιτίας έργων οδοποιίας, καθώς τα δύο κορίτσια έλειπαν διακοπές.

Η μητέρα έκανε λοιπόν ό,τι της ζήτησαν και το πράγμα πήρε τέλος, μέχρι να επιστρέψει τουλάχιστον η Deanna από το ταξιδάκι αναψυχής και να ανακαλύψει εμβρόντητη ότι το πράσινο Accord που βρήκε παρκαρισμένο στην αυλή της δεν ήταν το δικό της!

Η Davis άρχισε λοιπόν να γεμίζει το Μπρούκλιν με τις κομψές ανακοινώσεις που βλέπετε αμέσως παρακάτω, αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου οχήματος («Δεν έκλεψα το αμάξι σου, αλλά νομίζω ότι μπορεί να το έκανε η μαμά μου. Είναι μεγάλη ιστορία»)! Γιατί ναι, η μητέρα της μπέρδεψε τα πράσινα Accord της γειτονιάς (υπάρχουν φαίνεται πολλά στο Μπρούκλιν) και με άλλο κλειδί κατάφερε να το ξεκλειδώσει στη στιγμή.



Περιμένετε όμως, έχει και άλλο. Έπειτα από 10 μέρες η αστυνομία -γιατί ναι, ενημέρωσαν οι δυο γυναίκες τις αρχές για την κατά λάθος κλοπή- κατάφερε να εντοπίσει την Emily Hickert, το αμάξι της οποίας ήταν δηλωμένο κλεμμένο. Η γυναίκα είχε δει μάλιστα υλικό από τις κάμερες της τροχαίας με την κλοπή και είχε θεωρήσει φυσικότατα πως επρόκειτο για επαγγελματία κλέφτη, καθώς σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα είχε καταφέρει να ανοίξει την πόρτα, να βάλει μπροστά και να φύγει ανενόχλητος!



Πώς να ξέρει τόσο η έρμη η ιδιοκτήτρια όσο και η αστυνομία ότι με ένα κλειδί Honda Accord ανοίγεις όλα τα μοντέλα! Όσο για το πώς σχολίασε η Honda το όλο γεγονός, που όσο να 'ναι πήρε τη δημοσιότητά του στις ΗΠΑ, περιορίστηκε απλώς να αναφέρει ότι αυτού του είδους τα πράγματα παραείναι απίθανα.

Παρά το γεγονός ότι το απίθανο... συνέβη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.