Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Οι Λαρισαίοι καθαρίζουν τον Πηνειό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, η δράση καθαρισμού στις όχθες του Πηνειού που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε οργανώσεις, φορείς και πολίτες.

Στη λίστα των εθελοντών που θα συμμετάσχουν στη δράση προστέθηκε και η Λέσχη Bέσπα Λάρισας, ενώ ήδη έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας και ο Σύλλογος Φίλων του Πηνειού.

Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει στις 9 το πρωί στη γέφυρα Αλκαζάρ, ενώ κεντρικό ρόλο στη δράση θα έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Λαρισαίων, καλεί εκ νέους τους Λαρισαίους να συνδράμουν στην προσπάθεια, αφού όπως τονίζεται στο σχετικό κάλεσμα του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

«Η συνειδητοποιημένη, εθελοντική συμμετοχή του κοινού, αποτελεί το πρώτο αποφασιστικό βήμα της έμπρακτης ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης των δημοτών για ένα καλύτερο περιβάλλον και αρωγός των προσπαθειών της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του ποταμού και του παραποτάμιου φυσικού περιβάλλοντος, την βελτίωση της καθαριότητας και αισθητικής της πόλης, και της παροχής καλύτερων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Μέσα από την μαζική συμμετοχή θα στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε, Δήμος και κάτοικοι, να διατηρήσουμε καθαρό το περιβάλλον της πόλης μας και να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές της».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.