Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Βγάζει τα προς το ζην χάρη στο ταλέντο της στο... twerking

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βγάζει όσα θα έπαιρνε για 4 μήνες δουλειά ως βοηθός δασκάλα.

Η 22χρονη Jessica Vanessa εργαζόταν ως βοηθός δασκάλα, ωστόσο αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά της στο σχολείο και να γίνει… επαγγελματίας twerker!

Όπως ισχυρίζεται μάλιστα η ίδια, ο λόγος είναι απλός: χάρη στο «πλούσιο» ταλέντο της και τις ιδιαίτερες χορευτικές της κινήσεις καταφέρνει να βγάζει εξαψήφια νούμερα στα εισοδήματά της.

Η νεαρή γυναίκα που ζει στη Φλόριντα, δήλωσε ότι αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της, όταν της έγινε μια πρόταση από μια διαφημιστική εταιρεία. Μεγάλες εταιρίες προτίθενται να την πληρώνουν αρκετά καλά και σε αντάλλαγμα εκείνη πρέπει να αναφέρει τα προϊόντα τους στα βίντεο που φτιάχνει και μοιράζεται με τους 2 εκατ. ακολούθους της!



«Όσα βγάζω σε έξι δευτερόλεπτα, δε θα έβγαζα σε τέσσερις μήνες δουλειάς ως βοηθός δασκάλα. Αγόρασα καινούριο αυτοκίνητο και κατάφερα να ξεπληρώσω το δάνειο που είχαν πάρει για τις σπουδές μου» είπε η ίδια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Jessica περιγράφει τον εαυτό της ως ένα απλό κορίτσι, που δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί τη φήμη και την κριτική που δέχτηκε –και συνεχίζει να δέχεται- από πολλούς.



Ωστόσο, οι οικογένειά της είναι στο πλευρό της, λέγοντας ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις τους για το συγκεκριμένο είδος χορού.

«Είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι. Δεν το βλέπουν με σεξουαλικό τρόπο. Δεν το θεωρούν υποτιμητικό. Με στηρίζουν» πρόσθεσε.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.