Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τον μαχαίρωσε γιατί τον ενοχλούσαν… τα όργια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη Αμερικανός που επιτέθηκε στον «θορυβώδη» συγκάτοικο του - Δείτε το βίντεο.

Είναι πλέον πίσω από τα κάγκελα της φυλακής Bexar County και ο λόγος δεν είναι ηθικός, αλλά… ηχητικός. Ένας Αμερικανός συνελήφθη στον Σαν Αντόνιο γιατί μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του.

Πως έφτασε μέχρι την επίθεση; Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο 42χρονος Αντόνιο Φλόρες ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκανε ο συγκάτοικος του την ώρα των οργίων του με δύο γυναίκες. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν τρεις μήνες για να τον συλλάβουν, ώσπου μετά το ανθρωποκυνηγητό έπεσε τελικά στα χέρια τους. Και οι δύο γυναίκες –που ήταν στο δωμάτιο του συγκατοίκου του- μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τον 42χρονο από μια σειρά φωτογραφιών.

Όπως ανέφεραν, ο άνδρας έσπασε την πόρτα του δωματίου του συγκάτοικου του και παραπονέθηκε ότι έκανε πολύ θόρυβο κατά τη διάρκεια του σεξ. Μετά ο Φλόρες άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και μαχαίρωσε τον 36χρονο πολλές φορές στο κεφάλι, στην πλάτη και στα χέρια. Τελικά ο συγκάτοικος τη γλίτωσε φτηνά, καθώς μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και ο Αντόνιο Φλόρες συνελήφθη με τις κατηγορίες για απόπειρα φόνου και διάρρηξη.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.