Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Αμερικάνικο εξοπλισμό παρέλαβε η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωρεά του Γενικού Προξενείου των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα (03.09.2014) το μεσημέρι, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, παρέλαβε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ως δωρεά της Υπηρεσίας U.S. Secret Service, από το Γενικό Προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.).

Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, περιλαμβάνει επτά (7) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Laptop), καθώς και δέκα (10) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστη αντιπροσωπεία του Γενικού Προξενείου των Η.Π.Α., με επικεφαλής τον Πρόξενο κ. Robert P.Sanders, ενώ από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός. Παρέστησαν επίσης, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής Στυλιανός Ντελής και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς Φεύγας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.