Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μια συναυλία για καλό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αύριο Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ο Μάριος Φραγκούλης.

«Sing me an angel» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα παρουσιάσει αύριο Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ο Μάριος Φραγκούλης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «I Live For Me - Όλα Για Τη Ζωή Μου».

Τη μουσική διεύθυνση της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ και της Παιδικής Χορωδίας του St. Catherine’s School έχει αναλάβει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος της English National Opera και παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη, Richard Balcombe.

Προσκεκλημένοι θα είναι η φημισμένη νορβηγίδα σοπράνο Sissel και, σε ειδική εμφάνιση, ο συνθέτης και σολίστ Στέφανος Κορκολής. Ο Μάριος Φραγκούλης συνεργάζεται πρώτη φορά με την σοπράνο, η οποία - με 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως - θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross - over καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Διάσημη για τον «κρυστάλλινο» ήχο και το εύρος της φωνής της, αγαπήθηκε από το κοινό για το μοναδικό μουσικό ύφος της, που χαρακτηρίζεται από αιθέριες αντηχήσεις.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «I Live For Me - Όλα Για Τη Ζωή Μου» δημιουργήθηκε το 2010, με σκοπό τη μέριμνα, στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα, αλλά και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών, μεταξύ άλλων, και ως προς την αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει η ασθένειά τους στην ποιότητα της καθημερινής τους ζωής.

Μέσα από το έργο του, επιχειρεί να προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητα των ασθενών, εκεί που οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες. Στόχος του είναι η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της ψυχολογίας του ασθενούς, μέσω της βελτίωσης της εικόνας του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.