Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: Το δράμα των αστυνομικών όταν "έπεσε" το Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δραματικές» ήταν οι στιγμές που πέρασαν οι αστυνομικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν την Παρασκευή, έπεσε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. Οι περισσότεροι χρήστες, ανά τον κόσμο, εγκατέλειψαν την προσπάθεια να μπουν σε αυτή και απλά περίμεναν να διορθωθεί το πρόβλημα. Στις ΗΠΑ όμως αρκετοί αποφάσισαν να απευθυνθούν στους κατεξοχήν αρμόδιους για την επιβολή της τάξης - τους αστυνομικούς.

Τα τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση για την επίλυση του προβλήματος με το Facebook ήταν τόσα πολλά, που ένας αρχιφύλακας του γραφείου του Σερίφη στο Λος Αντζελες, στράφηκε στο Twitter, ελπίζοντας να ησυχάσει.

«Τo Facebook δεν θέμα επιβολής του νόμου. Σας παρακαλώ μην μας παίρνετε τηλέφωνο επειδή έχει ”πέσει”. Δεν ξέρουμε πότε θα επανέλθει η σελίδα», έγραψε ο αγανακτισμένος αστυνομικός, ενώ σε επόμενη ανάρτησή του αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιος καταιγισμός τηλεφώνων για άσχετο θέμα, αφού συχνά η αστυνομία στις ΗΠΑ δέχεται ανάλογες ενοχλήσεις όταν για παράδειγμα δεν λειτουργεί η καλωδιακή τηλεόραση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.